Stan: Privatni problemi su uticali na Novaka

Izvor: B92, 28.Okt.2016, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stan: Privatni problemi su uticali na Novaka

Stan Vavrinka, treći teniser sveta, kaže da je do pada u igri Novaka Đokovića došlo delom i zbog problema najboljeg tenisera sveta na privatnom planu.

"Apsolutno razumem Novaka. Njegove poteškoće moraju da se sagledaju iz šire perspektive. Tri godine je samo pobeđivao, pobeđivao i pobeđivao. Pored toga, bilo je i drugih problema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u privatnom životu koji su mu odmogli. Ali, siguran sam da će Novak opet biti onaj stari", rekao je Vavrinka u intervjuu za švajcarski 'NZZ'.

Švajcarac je na poslednjem Gred Slemu sezone US Openu pobedio upravo Novaka, i tako stigao do svog trećeg trofeja sa nekog od četiri najveća turnira, pa mu za 'Slem karijere' nedostaje samo još Australijan Open.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.