Španci dodelili veliko priznanje Novaku Đokoviću! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Maj.2016, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španci dodelili veliko priznanje Novaku Đokoviću! (video)

Još jedno veoma prijatno iznenađenje za najboljeg tenisera sveta pred start turnira u Madridu.

Iako je bilo očekivanja da zbog rivalstva sa Rafaelom Nadalom Španci neće biti previše srdačni prema Novaku Đokoviću, dogodilo se upravo suprotno.

Podsetimo, pre par dana, prilikom izlaska na teren uoči prvog treninga u Madridu, Novaka Đokovića je dočekao ''špalir'' koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << formirale devojke koje skupljaju loptice.

Sinoć je Novak bio prva zvezda gala večeri organizovane povodom početka turnira u Madridu, ali najveće priznanje Novaku dodelila je španska ''Marka'' koja ga je u tradicionalnom izboru proglasila za svoju legendu.

Čuveni španski list već decenijama dodeljuje priznanje ''Markina legenda'', a Novak je postao jubilatrni, 70. dobitnik ove prestižne nagrade.

Inače, Đoković je tek osmi teniser koji je zaslužio ovo priznanje. Pre njega, to je uspelo još Aranči Sančez Vikario, Pitu Samprasu, Andreu Agasiju, Manolu Santani, Džonu Mekinrou, Rodžeru Federeru i, naravno, Rafaelu Nadalu.

''Privilegija je dobiti ovakvo priznanje, pogotovo ako imamo u vidu sve legende koje su ga dobijale prethodnih godina. Ovo je velika motivacija za mene, ali takođe i obaveza da nastavim da se prikazujem u pravom svetlu i na terenu i van njega'', poručio je Đoković.

Así fue la entrega del #MARCALeyenda a @DjokerNole, el número 1 del tenis mundial ▶ https://t.co/Yo7Bi0gJss pic.twitter.com/A6eu3z3ZoG

— MARCA (@marca) May 1, 2016
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.