Šok za celu planetu: Đoković bez krune na Australian Openu!

Izvor: BKTV News, 19.Jan.2017, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok za celu planetu: Đoković bez krune na Australian Openu!

Nakon jednog od najdužih setova u karijeri, koji je trajao čitavih 85 minuta, najbolji srpski teniser, Novak Đoković, ostao je bez krune na Australian openu.

Eliminisan je već u drugom kolu u Melburnu, prvi put tako rano još od 2008. godine.

Novak je čudno počeo meč. Prvi gem na servis srpskog tenisera trajao je neverovatnih 15 minuta, a Istomin je imao čak šest brejk lopti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Iako je igrao daleko ispod svog nivoa Novak je u šestom gemu ponovo uspeo da se izbori za brejk šansu, ali je Istomin ponovo odgovorio. Izjednačio je na 3:3 uz nekoliko odličnih udaraca sa obe strane, a potom je i iskoristio poklon.

U sedmom gemu je bilo 30:0, ali je Novak odigrao očajno naredna četiri poena i Istomin je zasluženo došao do brejka.

Ništa se ni početkom drugog seta nije promenilo. Istomin je igrao na gornjoj granici svojih mogućnosti, dok je Novak bio atipično odsutan. Delovalo je da srpski teniser nije bio spreman na ozbiljan otpor Uzbekistanca koji je i početkom drugog seta bio bolji od dvojice igrača na Rod Lejver areni.

.@star_991 @carole_bouchard pic.twitter.com/hFTY03fhtg

Peti set nije doneo mnogo promena u ritmu, obojica tenisera su se koncentrisla na svoj servis, mada je Đoković u drugom gemu uspeo da od 0:40 stigne do šanse da zapreti Istominu, ali nije uspeo.

Đoković je u narednim gemovima povratio ritam i lako ih osvajao, ali se i Istomin koncentrisao na svoj servis svestan da mu to donosi senzacionalnu pobedu, pa je taj trenutak stigao na 5:4 za Uzbekistanca.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.