Šampione kao što je Novak ne nalaziš pored puta

Izvor: B92, 21.Jun.2017, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šampione kao što je Novak ne nalaziš pored puta"

Aleksander Zverev, jedan od najtalentovanijih mladih igrača današnjice, rekao je da će se teško ponoviti šampioni kakvi su Novak Đoković i Rodžer Federer.

Zverevu predviđaju svetlu budućnost, a on ističe da su sjajni rezultati aktuelne generacije resultat ogromnog rada koji su uložili u prošlosti.

“Veoma je teško shvatiti mlade igrače, ali sa mnom nije takav slučaj jer sam oduvek znao zašto treniram i zbog čega se takmičim. Pritisak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dolazi od medija koji uvek pokušavaju da pronađu novog Novaka Đokovića ili Rodžera Federera, ali takvi šampioni se ne pronalaze pored puta”, rekao je Zverev.

Nemac je potom objasnio šta je potrebno da biste bili u vrhu.

“Radili su ceo život kako bi postali ono što jesu, a mi pokušavamo isto. Ima mnogo momaka koji igraju sjajan tenis – Kirjos igra odlično kada je ozbiljan, Tim je mnogo napredovao u poslednje tri godine…”, dodao je.

On je pohvalio Federera koji mu jedan od idola.

“Uvek pokušava da nam pomogne i ja slušam njegove savete. Pomogao mi je na početku karijeri, kao i drugim igračima. Da li me je njegov povratak iznenadio? Ne, sumnja nije postojala jer on nije otišao, već je samo napravio pauzu. Naravno da niko nije očekivao da će osvojiti tri velike titule na početku godine, ali on je Rodžer. Fenomenalan je i nastavlja da piše tenisku istoriju”, zaključio je Zverev.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Šampione kao što je Novak ne nalaziš pored puta"

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2017

Mladi Aleksandar Zverev napravio je veliko iznenađenje u finalu Mastersa u Rimu, kada je dobio Novaka Đokovića. I pored toga, Nemac ruskog porekla opčinjen je našim asom, ali i Rodžerom Federerom...- Veoma je teško shvatiti mlade igrače, ali sa mnom nije takav slučaj jer sam oduvek znao zašto...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.