SVE SPREMNO ZA 5 MINUTA: Evo šta Jelena Đoković sinu Stefanu sprema za doručak

Izvor: Kurir, 13.Feb.2016, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE SPREMNO ZA 5 MINUTA: Evo šta Jelena Đoković sinu Stefanu sprema za doručak

Jelena Đoković, supruga prvog reketa sveta Novaka Đokovića, veoma brine o zdravoj ishrani, pa tako svoje pratioce na Instagramu obavesti šta je na njenom meniju.l.

Jelena je postavila fotografiju spremljenog doručka za nju i njenog sina Stefana, koji je spremila naveče jer je njen mališan ranoranilac.

Ona voli da doručkuje ovsene pahuljice sa dodatkom voća i odličnih začina, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se sprema za 5 minuta, a odličnog je ukusa.

"Jutarnje obroke za sve nas planiram uveče, jer je moj mališan ranoranilac i pun je energije čim se probudi. Kad me niko ne ometa, za pripremu ovog doručka mi treba 5 minuta", otkrila je Jelena.

A photo posted by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Feb 10, 2016 at 11:30pm PST

Porodica Đoković vodi računa o tome šta jedu i unose u organozam pa 70 odsto njene ishrane bazira se na svežoj, sirovoj hrani.

Autor: EPK,Foto: Profimedia

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doručak Jelene Đoković: Fit mama ovako započinje dan

Izvor: B92, 13.Feb.2016

Supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, Jelena već nekoliko puta je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila svoje recepte za zdravu ishranu...Jelena je za kratko vreme otkako je na svet donela sina Stefana povratila devojačku liniju, a to sve zahvaljujući zdravoj isharni i fizičkoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.