SRAMOTA ZA BEOGRAD! Oskrnavljen lik Novaka Đokovića na najbrutalniji način (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Okt.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMOTA ZA BEOGRAD! Oskrnavljen lik Novaka Đokovića na najbrutalniji način (FOTO)

On je najbolji sportista kojeg je Srbija ikada imala, ali nekim maloumnicima, to izgleda ništa ne znači.

Jutros je u Beogradu osvanuo bilbord na kojem je na najbrutalniji način oskrnavljen lik Novaka Đokovića!
Neko je mislio da je “dobra fora” da mu docrta hitlerovske brčiće i nacrta na grlu kukasti krst!
– Nema mozga taj što je to uradio! Nole je naš predsednik! Da vam pričam, odem u Šangaj i Kinez me pita odakle sam. Kad kažem da sam iz >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Srbije, on digne tri prsta i kaže: ‘Novak Đoković.’ Ceo svet zna za naša tri prsta zahvaljujući njemu. Ovo je sramota”, rekao je za Kurir Beograđanin Dragan Kameleon, dok se jedna od prolaznica nadovezuje: “To je neka budala uradila! Ovo su stvarno gluposti. Novak je najbolji čovek u Srbiji. Ovo je užas. Njemu tako uraditi, pa šta onda ostalima treba? Ja bih ovog vandala kaznila.
Beograđanin Dejan još je konkretniji i predlaže pronalaženje “umjetnika” koji je crtao po bilbordu.
– Katastrofa. Taj što je crtao bolje da nema glavu. Gledajte, ovde je sve pokriveno kamerama. Vratiti snimak, naći ko je i taj da se privede! Ovo je sramota za naciju. Strašno! Novak je čovek koji nas predstavlja svuda po svetu i uvek nam obeli obraz. Žalosno.
FOTO: Prinscreen Kurir TV Njegov sugrađanin Dragan, bio je vidno iznerviran poređenjem Ðokovića s Hitlerom.
– Ovo je najveća bruka što postoji. Pa Srbiju znaju po Novaku. Zadnje vreme došlo, za ovo nema dobre kazne. Ðoković bi trebalo da je primer čitavoj omladini, čitavoj Srbiji, čitavom svetu, gotovo u dahu je rekao Dragan. Nisu poznati počinioci ovog vandalskog čina, kao ni motiv zbog kojeg je on napravljen.
The post SRAMOTA ZA BEOGRAD! Oskrnavljen lik Novaka Đokovića na najbrutalniji način (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.