ŠOK: Đoković preskače turnir u Kini i gubi mnogo bodova

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2016, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK: Đoković preskače turnir u Kini i gubi mnogo bodova

Očekivalo se da će tri nedelje pauze posle poraza u finalu US openu biti dovoljno vremena da se Novak Đoković pripremi za azijsku turneju i zaleči povrede koje su mu pravile probleme u drugom delu sezone.

Međutim, u sredu je stigla potvrda da Novak neće igrati na ATP turniru u Pekingu na kom je trebalo da brani titulu.

- Mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mi je žao što neću moći da se takmičim na turniru u Pekingu ove godine. Još uvek se oporavljam od povrede lakta  koja me ne dozvoljava da se takmičim. Nastaviču sa rehabilitacijom i nadam se da ću se što pre vratiti na ATP tur. KIna Open je jedan od mojih omiljenih turnira na kom sam imao mnogo uspeha. Šest puta sam trijumfova i volim da igram pred kineskom publikom i radujem se povratku u Peking u budućnosti - rekao je Đoković, a objavljeno je na zvaničnom sajtu turnira.

Novak na turnir u Pekingu ima savršen učinak od čak 29 pobede i bez ijednog poraza. Turnir u glavnom gradu Kine je iz kategorije ATP 500 pa će Novak izgubiti 500 bodova osvojenih prošle godine.

Sada se postavlja pitanje da li će igrati na Mastersu u Šangaju gde brani 1000 poena, a ukoliko preskoči i taj turnir Endi Marej će imati veliku šansu da ga uskoro skine sa trona.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.