SKINUT BILBORD! Zbog blama i sramote Đoković skinuo sa zgrade čestitku!

Izvor: Scandal.rs, 24.Okt.2014, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKINUT BILBORD! Zbog blama i sramote Đoković skinuo sa zgrade čestitku!

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content

Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content

Na zgradi na Novom Beogradu gde je stajao bilbord kada se rodio Stefan, sin Novaka i Jelene Đoković sada nema ništa! Naime, kada se Stefan rodio na zgradu u kojoj je restoran Novaka Đokovića, njegov otac Srđan postavio je bilbord. Istog trena on je postao najkomentarisanija pojava na društvenim mrežama. Nakon što su se ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << smejali i ismevali Novakovog oca, on je odlučio da ga skine. Evo kako danas izgleda zgrada na kojoj je bio bilbord.

Sve detalje u vezi sa rođenjem Stefana Đokovića i sve ono što u drugim medijimma niste imali prilike da pročitate potražite samo u novom broju SCANDAL!-a. A šta vas očekuje ove nedelje u SCANDAL!-u pogledajte OVDE!


Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Uklonio bilbord: Đoković skinuo sa zgrade čestitku!

Izvor: Svet, 25.Okt.2014, 00:06

Na zgradi na Novom Beogradu gde se nalazi restoran Novaka Đokovića, nakon rođenja njegovog i Jeleninog sina Stefana okačen je bilbord. Ipak, nakon negativnih komentara građana na društvenim mrežama, njegov otac Srđan Đoković odlučio je da postavljenu čestitku ukloni. Tako sada zgrada izgleda...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.