Izvor: HotSport.rs, 31.Jul.2016, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RODŽERS KUP: Đoković se prošetao do finala (VIDEO)

Novak Đoković je u polufinalu Rodžers kupa u Torontu savladao Gaela Monfisa 6:3 i 6:2 i tako se plasirao u veliko finale.

Najbolji teniser planete se malo namučio u prvom setu, to jest Francuz je prvi stigao do brejka i poveo sa 2:1. Ipak, odmah je usledio ribrejk i izjednačenje, a potom još jedan brejk u korist Srbina za na kraju ubedljivih 6:3 i vođstvo od 1:0 u setovima.
RODŽERS >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << KUP: Nišikori čeka Novaka ili Monfisa
Drugi set je počeo sjajno po Đokovića. Odmah na startu je oduzeo servis Monfisu i sebi olakšao pu ka finalu. Kada je isto učinio u petom gemu bilo je jasno da je najbolji teniser sveta drugi finalista u Torontu. Na kraju ubedljivih 6:2.
Finale Rodžers kupa na programu je danas od 22 časa, a protivnik Novaka Đokovića je Kei Nišikori iz Japana.
The post RODŽERS KUP: Đoković se prošetao do finala (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Vatromet za Đokovića posle plasmana u finale: Ali, nikada ovakav u karijeri (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Jul.2016

Za najboljeg - vatromet!!! A najbolji je, naravno, Novak Đoković koji se plasirao u finale Rodžers Kupa u Torontu pobedom od 2:0 u setovima protiv Gaela Monfisa...Za trofej će se boriti protiv keija Nišikorija, a u finale ga je ispratio vatromet iznad terena u Torontu...Zanimljivo, ovo je prvi put...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.