Izvor: HotSport.rs, 28.Maj.2016, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG: Novak požurio da odgleda finale LŠ

Kao što je bilo očekivano, brzo, lako i pre mraka Novak Đoković plasirao se u osminu finala Rolan Garosa.

Posle mnogo problema sa kišom i pomeranja mečeva Đoković je ipak stigao da savladala naturalizovanog Britanca Aljaža Bedenea sa 6:2, 6:3, 6:3.
https://www.youtube.com/watch?v=ZeaJWLOHb2E
Novak je želeo da izbegne mrak i izlazak na teren i u nedelju, a pa je i pored toga što je meč počeo u 19.15h posao završio u subotu.
http:// >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tenis.hotsport.rs/2016/05/28/viktor-troicki-zadovoljan-sam-fokusom-sokiran-sam-odustajanjem-nadala/
Naš teniser je odigrao bez mnogo oscilacija, uz sitne greške, ali ni jednom Bedene nije bio ni blizu da ugrozi pobedu najboljeg igrača na svetu.
Bio je to njihov drugi duel i naravno drugi trijumf Novaka Đokovića.
Rival najboljem igraču današnjice u borbi za novo Gren slem četvrtfinale biće Roberto Bautista-Agut koji je takođe sa 3-0 pobedio Hrvata Bornu Ćorića.
The post RG: Novak požurio da odgleda finale LŠ appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Viktor Troicki

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

KAKAV JE NOVAK ŠMEKER: Hajde, dođi proveri, ali sigurno je aut (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Maj.2016, 00:07

Novak Đoković plasirao se u osminu finala Rolan Garosa. Brzo je završio posao sa Bedeneom, jer je želeo da izbegne igranje istog meča i u nedelju.. Nije mnogo atraktivnih situacija bilo, mladi naturalizovani Britanac se borio koliko je mogao, a najzanimljiviji detalj desio se baš na kraju meča.. RG:...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.