Prvi utisci Novaka posle pobede na startu US opena

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2016, 05:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi utisci Novaka posle pobede na startu US opena

Mučio se Novak Đoković u prva dva seta protvi Jiržija Janoviča, ali je u nastavku meča bio mnogo bolji i posle dva sata i 40 minuta se plasirao u drugo kolo US opena. Posle teškog duela na startu u Njujorku, gde brani krunu, Nole je bio raspoložen, kao da mu je pao kamen sa srca. Ipak, nije hteo da priča o problemima koji su evidentni (već u petom gemu prvog seta je zatražio medicinski tajm-aut).

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />- Nikada nije lako igrati na ovom nivou tokom čitave godine. Ne mislim da je potrebno da pričam sada o tome. Prebrodio sam ovu prvu prepreku, idemo dalje - bio je raspoložen Novak posle teškog meča na startu US openu.

Srbin je i zapevao i zaplesao u stilu Fila Kolinsa, koji je imao koncert na otvaranju stadiona "Artur Eš" pre početka meča. O susretu sa Poljakom, Nole je bio kratak.

- U prva dva seta je bilo uspona i padova, Jirži je nepredvidiv teniser, ima snažan servis, nije lako da se zaustavi. U trećem i četvrtom setu je bilo mnogo bolje. Zadovoljan sam - istakao je najbolji teniser sveta u kratkom razgovoru na terenu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Đoković zapevao: O problemima neću da pričam

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2016

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je raspoložen posle pobede nad Jiržijem Janovicem na startu US Opena...Srpski igrač je čak i otpevao nekoliko stihova Fila Kolinsa, koji je učestvovao u ceremoniji svečanog otvaranja turnira, a o eventualnim problemima sa rukom nije želeo da priča..."Bilo...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.