Prvi tatin trening: Novak se vratio redovnim aktivnostima

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi tatin trening: Novak se vratio redovnim aktivnostima

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se nakon slavlja, zbog rođena sina Stefana, vratio redovnim aktivnostima.

Večeras je na svom Tviteru okačio sliku sa prvog treninga od kako je u ulozi oca.

First practice as a dad. Not a bad hit for an old man. pic.twitter.com/joOuGpGjYk

U opisu fotografije je napisao "Prvi trening >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od kako sam postao otac. Nemam loš udarac za jednog starca".

Kako je saopšteno iz Novakove PR službe, teniser će provesti nekoliko narednih dana sa bebom i suprugom, a potom ga čeka učešće na teniskom masters turniru u Parizu, na kom brani šampionsku titulu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prvi tatin trening: Novak se priprema za Pariz

Izvor: 24sata, 23.Okt.2014

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se nakon slavlja, zbog rođena sina Stefana, vratio redovnim aktivnostima...Večeras je na svom Tviteru okačio sliku sa prvog treninga od kako je u ulozi oca...First practice as a dad. Not a bad hit for an old man. pic.twitter.com/joOuGpGjYk..— Novak Djokovic...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.