Promene na kladioničarskom tržištu: Evo kako stoji Novak uoči Vimbldona

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jun.2017, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promene na kladioničarskom tržištu: Evo kako stoji Novak uoči Vimbldona

Do početka turnira na travnatoj podlozi šanse Rodžera Federera i Endija Mareja za osvajanje Vimbldona bile su izjednačene, ali “bukmejkeri” su u međuvremenu promenili mišljenje.

Trenutno, najveći favorit je vremešni Švajcarac na čiji trijumf kladionice nude kvote od 3,50 do maksimalnih 3,75. Sa druge strane za trijumf Škotlanđanina može da se naplati i 4,33 puta više od uloženog.

Kada je u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Novak Đoković on je skliznuo na četvrto mesto pošto ga je pretekao Rafael Nadal, koji je trenutno u najbooljoj formi. Pobeda Španca na “Ol Ingland klubu” plaća se sa 5,50 do 6,00, a ukoliko Srbin četvrti put podigne trofej u Londonu oni koji ulože novac na njega moći će da zarade i do sedam puta više novca (6,00 - 7,00).

Iza navedenih na listi favorita nalaze se Miloš Raonić, Aleksandar Zverev, Grigor Dimitrov, Nik Kirios, Sten Vavrinka, Marin Čilić, Dominik Tim...

Vimbldon je na programu od 3. do 16. jula.
Pogledaj vesti o: Federer,   Rafael Nadal

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.