Pospišil nije kaznio Novakovo opuštanje, Đoković u trećem kolu turnira u Pekingu

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2014, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pospišil nije kaznio Novakovo opuštanje, Đoković u trećem kolu turnira u Pekingu

Prvi teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Pekingu, pošto je savladao Kanađanina Vaseka Pospišila sa 6:3, 7:5.Đokoviću je ovo 21. uzastopna pobeda na turniru u Pekingu, koji je do sada osvajao četiri puta.Srpski teniser je samo u središnjem delu drugog seta imao malih problema kada je spašavao set loptu, ali je potom doveo stvari na svoje mesto iskoristivši treću >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << meč loptu na servis protivnika.Đoković je posle ubedljivo dobijenog prvog seta, u drugom delu igre počeo da greši, što je Pospišil iskoristio, namestio "nišanske sprave:" i došao do brejka u sedmom gemu (4:3), a potom imao i set loptu kod vođstva od 5:4.Đoković je tada pokazxao zašto je prvi teniser sveta, uzvratio je brejkom čime je uzdrmao protivnika i na kraju došao do pobede.Prvi reket Srbije igraće za mesto u polufinalu protiv boljeg iz duela u kojem se sastaju Španac Pablo Anduhar i Bugarin Grigor Dimitrov.Đoković vodi protiv Anduhara u međusobnim duelima sa 2:0, a protiv Dimitrova sa 4:1.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stara kineska poslovica glasi: Pokušaj da pobediš Novaka Đokovića u Pekingu i izgubićeš

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2014

Neverovatan niz se nastavlja: 21 pobeda i nijedan poraz..Jedna od izvesnijih stvari u Kini je da Novak Đoković ne može da izgubi u Pekingu. Srpski teniser je nastavio neverovatan niz na turniru u kineskoj prestonici i zabeležio 21. pobedu u 21. meču odigranom u Pekingu. Od kada je 2009. osvojio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.