Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2017, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poen kojim je Novak podigao ceo stadion na noge (VIDEO)

Muči se Novak Đoković u duelu sa Denisom Istominom. Ne pronalazi način da ugrozi protivnika i njegov servis, a činilo se da bi poen koji je osvojio u petom gemu drugog seta mogao da preokrene situaciju.

Po ko zna koji put loptica je posle udarca Uzbekistnca pogodila mrežu i prešla u Novakovo polje. Uspeo je srpski teniser da je stigne i vrati rivalu, a onda je odigrao prilično srećan volej što je naišlo na oduševljenje publike.

#Djokovic pic.twitter.com/ME8ZImyuvJ— >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << doublefault28 (@doublefault28) January 19, 2017

Na Đokovićevu nesreću nije uspeo da materijalizuje tu brejk loptu pošto je kao i u prethodnim situacijama Uzbekistanac upravo u tim momentima pronalazio svoje najbolje servise.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.