PROCURELO: Turnir u ovom EGZOTIČNOM gradu biće prvi na kome će posle povrede ZAIGRATI Nole (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURELO: Turnir u ovom EGZOTIČNOM gradu biće prvi na kome će posle povrede ZAIGRATI Nole (FOTO)

Zbog problema sa laktom Đoković neće igrati do kraja 2017. godine.

Oklend, grad na Novom Zelandu, ima turnir iz kategorije 250 i prema pisanju tamošnjih medija Novak Đoković biće glavna meta organizatora. Srpski teniser je zbog povrede lakta porao obustavi sve u ovoj sezoni, pa je odlučio da ne igra više u 2017. godini.

POMINJALA PAUZU I PRELOMILA: Evo šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jelena Janković misli o učešću na US Openu (FOTO)

INTERESANTAN SUSRET: Evo šta radi Novak Đoković i sa kojom SVETSKOM facom se slikao (FOTO)

Predsednik turnira u Oklendu Karl Budž nije rekao tačno imena koje će turnir pokušati da privoli, ali je kazao da to neće biti tipični igrači koji su pre igrali na njemu.

- Ciljamo dvojicu igrač koji se nalaze oko desetog mesta i želimo da budemo inovativni i da to budu neka nova lica-  rekao je Budž za "Herald".

Tennis: Djokovic on radar as Classic chases the best https://t.co/fv8MHP4sck

— NZ Social (@kiss_net_nz) August 12, 2017

Novak će naknadono u toku godine objaviti svoj raspored za početak nove sezone, a turnir na Novom Zelandu izgleda prilično primamljivo, s obzirom na lokaciju i igrače koji će igrati.

Među kandidatima, nalaze se Dominik Tim, David Gofan, kao i Aleksandar Zverev. Ove godine turnir je osvojio Amerikanac Džek Sok, a naredne na programu je od 1. do 13. januara, uključujući i kvalifikacije
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LEPA MAŠA OTVORILA DUŠU: Serena me mrzi, rekla mi je da sam MALA KUČKA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017

Mnogo pikantnih detalja u biografiji ruske teniserke...Ruska teniserka Marija Šarapova otkrila je u svojoj biografiji da je Serena Vilijams odavno počela da je mrzi, još od Vimbldona 2004. godine, kada je za nju rekla da je mala kučka...PROCURELO: Turnir u ovom EGZOTIČNOM gradu biće prvi na kome...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.