PREKID U RIMU: Đoković “razmontirao” Del Potra u prvom setu, kiša spasla Argentinca

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKID U RIMU: Đoković “razmontirao” Del Potra u prvom setu, kiša spasla Argentinca

Novak Đoković i Huan Martin del Potro nisu završili poslednji četvrtfinalni meč Mastersa u Rimu zbog pljuska, i nastaviće ga danas od 13.30.

U trenutku prekida rezultat je bio 1:0 u setovima za našeg asa (6:1) i 2:1 za Argentinca u drugom delu igre.

Đoković je odigrao možda i najbolji set ove godine i prava je šteta što su ga okolnosti sprečile da završi započeto u 18. međusobnom duelu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << protiv velikog rivala i prijatelja.

Zanimljivo, Del Potro je osvojio prvi gem u meču, i to na servis Srbina, ali je onda usledio Novakov odgovor kakav ove godine nismo videli od njega: šest uzastopno osvojenih gemova!

Posle više nego autoritativne igre u prvom setu, u drugom obojica tenisera su osvojila gemove na svoje servise, ali dalje od toga nisu mogli, jer je u tim trenucima kiša pojačavala i jedina opcija bila je povlačenje u svlačionicu, posle čega je meč zvanično odložen, te pomeren za subotu.

Prethodno, u polufinale Mastersa kojeg je Novak osvajao četiri puta, plasirali su se igrači kojima to nikada nije pošlo za rukom: Dominik Tim, Miša Zverev i Džon Izner.

Endi Mari je, pdosetimo, poražen još u drugom kolu, a Rafael Nadal u četvrtfinalu.

Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Novak dobio Del Potra, sledi odmor, pa Tim od 20h

Izvor: B92, 20.Maj.2017, 14:10

Novak Đoković pobedio je Huana Martina del Potra, u meču koji je počeo u petak, a završen je u subotu, i plasirao se u polufinale Mastersa u Rimu – 6:1, 6:4...Osamnaesti međusobni okršaj Srbina i Argentinca, u kojima Novak sada vodi 15-3, počeo je u petak nešto posle 21.00, ali je dva časa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.