Ode Novak u glumce!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Mar.2015, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ode Novak u glumce!

Novak Đoković je nedavno u Dubaiju otkrio da naš poznati glumac Dragan Jovanović sprema predstavu na temu tenisa i Dejvis kupa, čiji će glavni junak, pogađate, biti baš najbolji teniser planete. Dragan Jovanović Gagi, inače veliki poklonik tenisa, u razgovoru za dnevni list Blic je poručio da zaista sprema iznenađenje za sve.

- Ideja svakako ima, ali prvo moram do kraja da je otkrijem sebi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kako bi je otkrio drugima! Generalna zamisao je da se predstava postavi na teniski teren, ali postoje i neke druge kombinacije. Videćemo još, radićemo na tome. Ipak, sve je u idejnoj fazi - kaže Jovanović.

Junak brojnih predstava i serije „Moj rođak sa sela“ kaže da bi sa Novakom sve išlo glatko.

- Ja volim da igram tenis, Nole voli da glumi i dobar je i u tome, pa što da ne spojimo lepo s korisnim. Verujem da bi to bila urnebesna komedija u kojoj bismo svi uživali.

Jovanović će morati detaljno da prati teniska dešavanja i Novakov kalendar.

- Morali bismo da nađemo period kada ima najviše slobodnog vremena kako bismo spremali predstavu i vršili probe. Dakle, da sve bude u tom nekom periodu, i probe i predstava i eventualno neka repriza. E sad, ako predstava bude uspešna i bude bila potrebna turneja, boleće nas glava, jer ne znam kako bismo to izveli zbog njegovih obaveza - kaže popularni srpski glumac.

Jovanović kaže da pomno prati Novakove igre. - Redovno pratim njegove mečeve. Dominantan je i siguran. U meču sa Federereom u Dubaiju kao da je već bio u Kraljevu.

Na opasku da je na terenu tako opušten i siguran, možda i zbog toga što je nedavno bio akter predstave „Čikaške perverzije“, srpski glumac je poručio:

- Ako je to razlog jeste, onda super! Samo nek tako nastavi, neće biti problema jer i ovako mu, u devedeset odsto slučajeva, niko ne može ništa - zaključio je Jovanović za "Blic".
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.