OTVORIO DUŠU SRPSKIM NOVINARIMA: Nole posle svega ima samo JEDNU ŽELJU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2017, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTVORIO DUŠU SRPSKIM NOVINARIMA: Nole posle svega ima samo JEDNU ŽELJU (FOTO)

Đoković sasvim neočekivano eliminisan sa Australjan opena.

Novak Đoković  nije bio previše pričljiv na konferenciji za novinare na engleskom jeziku posle šokantnog poraza u drugom kolu Australijan Opena od Denisa Istomina.

Međutim, kada je govorio za srpske medije, mnogo više je otvorio dušu i pričao o svemu što ga tišti i sa čime se suočava.

JEDVA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << DOČEKAO: Pogledajte reakciju Matsa Vilandera posle Noletove eliminacije u Melburnu (FOTO)

- Uvek se trudim da naučim više iz poraza na ovako velikim turnirima. Uzmem da naučim nešto mnogo više o sebi, kako da nastavim dalje. Sigurno je da će doći taj momenat kada ću se preispitivati - rekao je srpskim novinarima i onda rekao šta će prvo sada uraditi.

- Želim samo da odem kući i provedem vreme sa porodicom, tako da još ne znam koji će mi raspored biti.

Uoči početka turnira u Melburnu pred njim je postavljeno maltene cilj da osvoji i sedmu titulu, čime bi postao prvi u istoriji, a on je govorio i o tome:

- Priče o rekordima koje potenciraju drugi mene ne dotiču.. Volim da mislim da sam sam krojač svoje sudbine i radim na tome da obogatim život  i drugim sadržajima, a to šta će drugi misliti, predlagati i spekulisati, to su uz dužno poštovanje njihova mišljenja, ali ja ne želim da budem zarobljen time - rekao je Novak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đoković posle kraha: Pakujem kofere i...

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2017

Nije mogao Novak Đoković da sakrije razočaranje na konferenciji za novinare posle poraza od Denisa Istomina. Nije bilo uobičajenih izlaganja našeg asa, nego samo kratkih. Jedva je čekao naš da napusti salu i da što pre kaže zbogom Australiji...- Dobro sam počeo sezonu. Ovo je jedan meč i svako...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.