Novakov tim reagovao na pisanje Marke: Odluka o nastupu u Madridu do kraja nedelje

Izvor: Blic, 27.Apr.2015, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novakov tim reagovao na pisanje "Marke": Odluka o nastupu u Madridu do kraja nedelje

Španska "Marka" objavila je da Novak Đoković neće igrati na turniru u Madridu, na šta je reagovao tim najboljeg tenisera sveta, rečima da dilema i dalje postoji.

Najbolji teniser sveta nije učestvovao prošle godine, pa nema ni bodova za odbranu, za razliku od Rima gde će braniti titulu.

Đoković je od početka godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osvojio titule na Australijan openu, zatim Indijan Velsu, Majamiju i u Monte Karlu, a prvobitno je planirano da od 3. maja učestvuje na madridskom turniru, zatim od 10. maja na rimskom.

U Rimu je prošle godine porazio Rafaela Nadala preokretom sa 4:6, 6:3, 6:3, a sada će se u Italiji spremati za Rolan Garos, koji će početi 24. maja, inače jedini grend slem turnir na kom nije osvojio trofej.

Odustajanje neće uticati na Novaka, pošto su dva od tri kriterijuma ispunjena za izbegavanje kazne. Naime, igrači mogu ostati bez sankcija za odustajanje ako su stariji od 31 godine, ako su najmanje 12 godina aktivno u profesionalnim vodama, ili ako su odigrali preko 600 mečeva.

Đoković je titulu u Madridu osvojio 2011. godine, prošle godine nije učestvovao zbog povrede, a nastup 2013. godine pamti se po ponašanju publike, koja mu je zviždala u porazu od Grigora Dimitrova u drugom kolu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Đokovićev tim o učešću u Madridu: Novak još nije doneo odluku...

Izvor: MozzartSport.com, 27.Apr.2015

"Obe opcije su još moguće. Do kraja nedelje će se znati da li igra ili ne", saopšteno je medijima iz tima srpskog asa za odnose sa javnošću..Ugledna španska Marka objavila je vest da će Novak Đoković propustiti masters u Madridu između 1. i 10. maja, kako bi spreman dočekao Rolan Garos, ali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.