Novak u leru savladao Milera

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jul.2016, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak "u leru" savladao Milera

U svom prvom meču posle eliminacije sa Vimbldona Novak Đoković je zabeležio pobedu protiv Luksemburžanina Žila Milera u meču 2. kola Rodžers kupa u Torontu - 7:5, 7:6(3), posle jednog sata i 43 minuta igre i tako nastavio niz pobeda bez izgubljenog seta u duelima sa ovim protivnikom.

Od samog starta meča bilo je primetno da Srbin dugo nije igrao tenis pošto je prilično sporo “ulazio” u udarce, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali kada je uspeo da se adaptira više nije bilo dileme ko će stići do trijumfa.

Tek u 11. gemu prvog seta viđena je prva brejk lopta, koju je Novak uspeo da iskoristi osvojivši dva najlepša poena u dotadašnjem delu meča, a potom je svojim servis gemom posle 43 minuta igre okončao ovaj deo igre.

Dosta drugačija slika viđena je u drugom setu u kom je Đoković dva puta dolazio do brejka prednosti, ali oba puta mu je Miler već u sledećem gemu pravio ribrejk (2:1, 2:2 i 5:4, 5:5).

S obzirom da je Novak ispustio šansu da još jednom oduzme servis rivalu, iako je imao priliku za to u 11. gemu, morao je da bude odigran taj-brejk.

Nije dobro počeo odlučujući gem za srpskog igrača, imao je mini brejk zaostatka (1:3), ali je vezao šest uzastopnih poena i rezultatom 7:3 rešio i set i meč u svoju korist.

U sledećoj rundi Đoković će igrati protiv Čeha Radeka Štepaneka, koji je tokom dana bio bolji od Petera Polanskog - 7:6, 6:4.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković u trećem kolu, ali se pošteno namučio (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jul.2016

Novak Đoković se plasirao u treće kolo turnira u Torontu, savladavši Žila Milera rezultatom 7:5, 7:6(3), posle sat i 45 minuta igre...Ovo je bio prvi meč u singlu svetskog broja jedan nakon rane eliminacije na Vimbldonu od Sema Kverija...Uopšte nije bio rutinski posao za Đokovića protiv vrlo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.