Novak u finalu Toronta, za titulu protiv Nišikorija

Izvor: RTS, 31.Jul.2016, 03:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak u finalu Toronta, za titulu protiv Nišikorija

Novak Đoković savladao Gaela Monfisa sa 2:0 (6:3, 6:2) u polufinalu Rodžers kupa u Torontu. Za trofej, Đoković će igrati protiv Keija Nišikorija. Finale se igra u nedelju od 22 sata po srednjeevropskom vremenu.
Nešto više od 70 minuta igre bilo je potrebno srpskom teniseru da se plasira u finale u Torontu.

Đoković je podizao formu i igrao sve bolje kako je turnir odmicao, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pa je najbolju partiju pružio protiv Monfisa u polufinalu.
U prvom setu je pri rezultatu 1:1 izgubio servis, ali potom vezao dva brejka i sigurno priveo set kraju.
Na startu drugog dela igre je napravio brejk, nedugo zatim još jedan i vrlo brzo imao prednost od 5:1, koju, naravno, nije ispustio.

U borbi za titulu, Đoković će igrati protiv Japanca Keija Nišikorija, koji je u drugom polufinalu savladao Stena Vavrinku sa 2:0 (7:6, 6:1).
Finale se igra u nedelju od 22 sata po srednjeevropskom vremenu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Novak u finalu Toronta, za titulu protiv Nišikorija

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2016

Nešto više od 70 minuta igre bilo je potrebno srpskom teniseru da se plasira u finale u Torontu...Đoković je podizao formu i igrao sve bolje kako je turnir odmicao, pa je najbolju partiju pružio protiv Francuza Gaela Monfisa u polufinalu...U prvom setu je pri rezultatu 1:1 izgubio servis, ali potom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.