Novak tera organizatore u Istbornu da čekaju

Izvor: N1 televizija, 21.Jun.2017, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak tera organizatore u Istbornu da čekaju

Srpski teniser Novak Đoković još nije doneo odluku da li će igrati na nekom turniru pre Vimbldona ili ne, a kao jedina opcija pominje se Istborn.

Organizatori turnira koji se igra naredne nedelje očekivali su da će Novak do utorka odlučiti da li će prihvatiti pozivnicu, ali odgovor im nije stigao. Ipak, neće morati još dugo da čekaju, pošto se očekuje da će trenutno četvrtog tenisera sveta čekati >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << do srede.

Đoković poslednjih godina nije igrao nijedan turnir na travi između Rolan Garosa i Vimbldona, ali bi forma u kojoj se nalazi poslednjih meseci mogla da natera da promeni način pripreme za najprestižniji turnir na svetu.

Great #DayAtWork guys! Had a lot of fun and amazing practice today! How was your day #nolefam? pic.twitter.com/M0cz9oDcrr

Pored Đokovića, u konkurenciji za specijalnu pozivnicu organizatora u Istbornu su Australijanac Nik Kirjos, pod uslovom da se oporavi od povrede kuka, i francuski teniser Gael Monfis.

Takmičenje u Istbornu počinje narednog ponedeljka, a Vimbldon je na programu od 3. do 16. jula. Oba turnira moći ćete da pratite u direktnim prenosima na kanalima Sport kluba.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković prihvatio pozivnicu za Istborn

Izvor: N1 televizija, 21.Jun.2017

Četvrti teniser sveta Novak Đoković prihvatio je specijalnu pozivnicu organizatora turnira u Istbornu, na kome će učestvovati sledeće nedelje u sklopu priprema za Vimbldon...Ranijih sezona Đoković obično nije igrao turnire na travi pre Vimbldona, ali ove godine se ipak odlučio da napravi presedan...Posle...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.