Novak se povukao iz Pekinga zbog povrede lakta

Izvor: B92, 28.Sep.2016, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak se povukao iz Pekinga zbog povrede lakta

Najbolji teniser sveta Novak Đoković povukao se sa ATP turnira u Pekingu zbog povrede lakta.

Đoković je trebalo da brani titulu u kineskom gradu, ali je morao da odustane zbog problema novih zdravstvenih problema koji ga prate poslednjih nedelja.

Novak je rovit igrao na poslednjem grend slemu US openu, tokom leta ga je mučila podlaktica leve ruke, potom i desno rame.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << finalu koje je izgubio od Stana Vavrinke u četiri seta doživeo je peh sa noktima na nogama, da bi lakat bio jedan u nizu bolnih tački.

„Čajna open je jedan od mojih omiljenih turnira. Imao sam mnogo uspeha ovde i radujem se što ću nastupati u Pekingu u budućnosti“, saopštio je Srbin za zvanični sajt turnira.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djoković se povukao sa Pekinga zbog povrede lakta

Izvor: Beta, 28.Sep.2016

Najbolji teniser sveta Novak Djoković povukao se sa turnira u Pekingu, čiji je šestostruki šampion, zbog povrede lakta, saopštili su danas organizatori turnira."Vrlo sam tužan što ove godine neću moći da se takmičim na Otvorenom prvenstvu Kine. Oporavljam se i dalje od povrede lakta i savetovano...

Nastavak na Beta...

Đoković odustao od Pekinga

Izvor: N1 televizija, 28.Sep.2016

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković objavio je da se povlači sa turnira u Pekingu...Razlog je povreda lakta...Novakovo odustajanje znači da će neko drugi dobiti priliku da nakon četiri godine Novakove dominacije osvoji trofej u Pekingu, ali i da će Đoković ostati bez 500 ATP bodova...„Jako...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.