Novak pred start USO: Nisam još na 100%

Izvor: B92, 26.Avg.2016, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak pred start USO: Nisam još na 100%

Najbolji teniser današnjice Novak Đoković kaže da još uvek nije u potpunosti zalečio povredu ručnog zgloba.

U ponedeljak u Njujorku počinje poslednji Gren slem sezone na kojem Novak brani titulu, a rival u prvom kolu biće mu Jirži Janovič.

Srpski teniser otkrio je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je nekoliko dana pred start Olimpijskih igara u Riju zadobio povredu zgloba leve ruke, a u prvom kolu u Brazilu pobedio ga je Huan Martin del Potro koji je upravo sa tom povredom imao mnogo problema u karijeri.

„Nisam još na 100%, ali bližim se tom. Još je ostalo nekoliko dana do početka turnira. Nadam se da ću u ponedeljak, kada sve počne, biti spreman“, rekao je Novak i dodao da još nije pogledao žreb:

„Možda ću kasnije pogledati kada budem sam“, rekao je srpski teniser uz osmeh.

Od ove godine na centralnom terenu na US openu biće i pokretni krov u slučaju kiše, a Novak kaže da mu ne bi smetalo kada bi ceo turnir odigrao u zatvorenim uslovima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak pred start USO: Nisam još na 100%

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Avg.2016

Najbolji teniser današnjice Novak Đoković kaže da još uvijek nije u potpunosti zaliječio povredu ručnog zgloba...U ponedjeljak u Njujorku počinje posljednji Gren slem sezone na kojem Novak brani titulu, a rival u prvom kolu biće mu Jirži Janovič...Srpski teniser otkrio je da je nekoliko dana...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.