Novak postaje otac, Jelena trudna

Izvor: Večernje novosti, 24.Apr.2014, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak postaje otac, Jelena trudna

Šarena forma Novaka Đokovića u 2014. godini i povreda zgloba desne ruke su bila centralna tema razgovora, kada je u pitanju srpski teniser, ali samo do danas... Drugi reket sveta Novak Đoković je objavio na svom Tviteru da on i njegova verenica Jelena Ristić očekuju prinovu.- Postaćemo roditelji uskoro, podelio je Novak Đoković informnaciju sa svojim obožavaocima.Uz to Srbin je postavio i sliku iz Atine, gde on i Jelena uživaju u grčkoj prestonici, a razlog je svakako višestruk.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Grčka

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako je sve počelo: Ljubavna idila Novaka i Jelene

Izvor: B92, 24.Apr.2014

Srpski teniser Novak Đoković obradovao je javnost kada je na svojoj stranici na Fejsbuk u objavio vest da je njegova verenica Jelena Ristić trudna. A kako se par upoznao i gradio svoju osmogodišnju vezu pročitajte u tekstu..

Nastavak na B92...

Noletu i Jeleni stižu čestitke iz sveta tenisa, radosni Vavrinka, Karlović, Voznijacki...

Izvor: Blic, 24.Apr.2014

Nedugo nakon što je na Tviteru objavio da je njegova verenica Jelena Ristić trudna, na budućem roditeljstvu Novaku Đokoviću čestitali su mnogi iz sveta tenisa..."Čestitke", napisao je na Tviteru Stanislas Vavrinka, Švajcarac koji je ove godine "nasledio" Noletove titule na Australijan openu i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.