Novak nam javio novost!

Izvor: Mondo, 07.Okt.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak nam javio novost!

Ako ne pratite Novaka Đokovića na Twitteru, onda ovo sigurno ne znate...

Foto: Twitter - @DjokerNole

 Novak je upravo "tvitnuo" da je njegova "lepša polovina" napravila Instagram nalog.

Jelena Đoković je na Instagramu objavila svoju fotografiju iz kancelarije, uz koju je objasnila da se na ovoj društvenoj mreži pojavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zato što je neko zloupotrebio njeno ime kako bi prikupi novčana sredstva.

"Hvala vam zato što znate da nikada ne bih zloupotrebila vaše poverenje", napisala je Jelena i dodala: "Pa, evo me, i od sada ću voditi računa niko u budućnosti ne može da zloupotrebi moj identite".

Jelena je, takođe, objasnila da će na svom Instagram profilu objavljivati sve ono što je zanima, sve njene strasti: obrazovanje, filantropija, rad, zdrav život, sport.

"Otvorite oči i um, i videćete svuda oko vas nove prilike da naučite neverovatne stvati u životu. Voli vas - Jelena."

Foto: Instagram - jelenadjokovicndf
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.