Novak iz Dohe kreće u novu sezonu

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2015, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak iz Dohe kreće u novu sezonu

Nepunih mesec dana Novak Đoković će imati za odmor od naporne sezone, a potom će uslediti početak priprema za prvi turnir u 2016. godini kojim će Srbin započeti novu sezonu.

Najuspešniju sezonu u karijeri Novak Đoković je okončao u nedelju a od tog momenta počeli su da mu "cure" dani do završetka odmora i početka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << priprema za obaveze koje slede u 2016. godini.

Nepunih mesec dana imaće najbolji teniser sveta za odmor pošto ga već 5. januara očekuju prve obaveze u novoj sezoni jer tada počinje turnir u Dohi.

U pitanju je turnir iz serije ATP 250 na kojem je Novak Đoković početkom godine ispao u četvrtfinalu. To je ujedno jedini turnir u 2015. godini na kojem Novak Đoković nije igrao finale.

Početkom predstojeće godine u Dohi će pored najboljeg tenisera sveta između ostalih učestvovati Rafael Nadal, Tomaš Berdih i branilac titule David Ferer.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.