Novak i Marin drugi na Centralnom terenu

Izvor: Mondo, 07.Jul.2015, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak i Marin drugi na Centralnom terenu

Srpski i hrvatski teniser, Novak Đoković i Marin Čilić, odmeriće u sredu snage u četvrtfinalu Vimbldona, a taj meč biće drugi na centralnom terenu i neće početi pre 16 sati.

Prethodno od 14 sati na istom terenu igraju Britanac Endi Marej i Kanađanin Vasek Pospišil.

Branilac titule i svetski broj jedan, Đoković, u osmini finala slavio je protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona posle velike borbe u pet setova (6:7, 6:7, 6:1, 6:4, 7:5), dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Čilić, trenutno 9. na ATP listi, bez mnogo problema nadigrao Amerikanca Denisa Kudlu (6:4, 4:6, 6:3, 7:5).

Biće to njihov 13. međusobni okršaj, a srpski teniser za sada protiv Čilića ne zna za neuspeh (12-0).

Ukoliko ostvari novi trijumf, Đoković će u polufinalu igrati sa pobednikom susreta između Švajcarca Stanislasa Vavrinke i Francuza Rišara Gaskea.

U preostalim četvrtfinalnim mečevima ovogodišnjeg Vimbldona sutra od 14 sati na terenu broj jedan igraju Francuz Žil Simon i Švajcarac Rodžer Federer, a nakon toga Gaske i Vavrinka.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Đoković u polufinalu Vimbldona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2015, 02:42

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Vimbldona. On je u četvrtfinalu bio bolji od Hrvata Marina Čilića sa 3:0 u setovima. Sva tri seta najbolji teniser sveta dobio je sa 6:4...Branilac titule i prvi reket sveta dominirao je tokom čitavog susreta, pa je slavio potpuno zasluženo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.