Novak doživeo novi udarac, da li je ključ za izlaz iz krize kod - Federera?!

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2017, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak doživeo novi udarac, da li je ključ za izlaz iz krize kod - Federera?!

Posle najnovijeg neuspeha našeg najboljeg tenisera, ovoga puta na turniru u Monte Karlu, ponovo se oglasio bivši selektor našeg Dejvis kup tima Bogdan Obradović.

Samo tri meča odigrao je Novak u Monte Karlu, i u sva tri se prilično namučio. Protiv Simona i protiv Karenja Buste je nekako uspeo da dođe do pobeda, ali slabu Đokovićevu igru je u četvrtfinalu uspeo da kazni Belgijanac David Gofan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << .

Jasno je, izlazak iz krize i dalje nije na vidiku, svi očekuju da Đoković nešto konačno promeni nabolje, a jedan od onih kojima veoma teško pada svaki Novakov neuspeh je svakako i naš poznati trener Bogdan Obradović, doskorašnji selektor Dejvis kup tima Srbije.

On se ovoga puta oglasio u izjavi za ''Alo'' najnovijim predlogom za Đokovića u cilju prevazilaženja situacije koja traje već gotovo godinu dana.

On smatra da je rešenje kod - Rodžera Federera!

''Možda bi Đokoviću bilo korisno da razgovara sa Švajcarcem. Poznaju se dugo i prijatelji su, pa Rodžer sigurno može da mu da koristan savet Ako je Švajcarac u 36. godini uspeo da se vrati u top 10 igrača i da osvoji Australijan open, ne vidim razlog zbog kojeg Novak ne bi mogao ponovo da bude najbolji na svetu'', objašnjava Obradović.

Ipak, Novaka očekuje rođenje drugog deteta, pa nema sumnje da će i u narednom periodu mnogo više biti posvećen porodici.



''Daj Bože da mu rođenje drugog deteta pomogne da se vrati na prvo mesto, ali ne mislim da forhendi i bekhendi imaju bilo kakve veze s tim. Želim mu od srca da se vrati na stare staze uspeha, a za to je potrebno da ponovo ima rutinu na treningu kao nekada. Sve je do njega i njegovog tima'',
poručio je Obradović.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.