Novak: Znam da mogu bolje, ali pobeda je pobeda

Izvor: B92, 30.Jul.2016, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Znam da mogu bolje, ali pobeda je pobeda

Najbolji teniser sveta Novak Đoković zna da nije bio na maksimumu protiv Tomaša Berdiha, ali ne želi da kritikuje previše svoju igru.

Đoković je ispustio 5:2 u prvom setu, ali je na kraju slavio sa 7:&, 6:4 i plasirao se u polufinale Mastersa u Torontu.

Pobeda je pobeda. Bilo je u dva seta, a dobio sam Tomasa koji je ostvareni Top10 igrač tako da ne želim da budem previše kritičan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o svojoj igri. Ipak, znam da mogu da igram bolje, znam da postoje delovi igre koje mogu da unapredim i nadam se da ću to uraditi u sledećem meču“, rekao je Novak.

Monfis je nakon pobede Đokovića iznenadio Miloša Raonića i on će mu biti rival u polufinalu.

„Da, osvojio je Vašington, dobio je deset mečeva u nizu, morate to da poštujete. Bio je u Top10, igrao je na svim Gren slemovima u završnici. On je igrač koji pokriva ceo teren, ima snađan servis. Jasno je da voli ovde da igra, dobio je Miloša pred njegovom publikom, a Miloš je bio u formi i to je veliko ostvarenje. Moraću da podignem nivo igre.“
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đoković: Znam da mogu bolje, ali pobjeda je pobjeda

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2016

Najbolji teniser sveta Novak Đoković zna da nije bio na maksimumu protiv Tomaša Berdiha, ali ne želi da kritikuje previše svoju igru...Đoković je ispustio 5:2 u prvom setu, ali je na kraju slavio sa 7:&, 6:4 i plasirao se u polufinale Mastersa u Torontu...“Pobeda je pobeda. Bilo je u dva seta,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.