Novak: Ovo nikada nisam doživeo...

Izvor: Vesti-online.com, 29.Maj.2016, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Ovo nikada nisam doživeo...

Zanimljivo je bilo na meču Novaka Đokovića sa Aljažem Bedeneom u trećem kolu Rolan Garosa. Ne toliko zbog neizvesnosti jer se pobednik znao i pre meča. Ako ste mislili da je naš as bio zvezda na terenu - prevarili ste se. Glavna faca je bio sudija Paskal Marija.

- Počeo je noćni šou, sudija Paskal je bio živa vatra - rekao je Novak posle meča.

Pariska publika dobro se zabavljala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tokom "dosadnog" meča Srbina i Slovenca. Sudija Paskal Marija je toliko puta silazio sa stolice da proveri gde je loptica pala, da je dobio veće aplauze nego teniseri.

- Ništa slično nisam doživeo u karijeri, da publika skandira sudiji i da on toliko puta silazi. Čak mi je zamerio što sam ga "prozvao" posle meča da kaže nešto, jer ne sme da daje intervjue, ali vajda neće da nadrlja - istakao je raspoloženi Novak na konferenciji za novinare.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.