Novak Đoković stigao u Srbiju (foto)

Izvor: Scandal.rs, 10.Feb.2016, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković stigao u Srbiju (foto)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u Beograd i odmah se pohvalio fotografijom na Tviteru

Posle odbrane titule na Otvorenom prvenstvu Australije, Novak je kratko boravio sa porodicom u Monte Karlu, pa je odlučio da na kratko poseti i rodni grad.

“Taj osećaj kada se vratiš u svoju zemlju”, napisao je Novak na Tviteru, uz fotografiju ispred aerodroma “Nikola Tesla”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << />
That feeling of coming back to your country…. #proud #excited #Serbia #BelgradeAirport #NikolaTesla pic.twitter.com/f6PUWcqeEV

Novak Djokovic (@DjokerNole) February 10, 2016
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Novak Đoković jednom fotografijom strancima objasnio u kojoj se zemlji najlepše oseća

Izvor: B92, 11.Feb.2016, 10:50

Najbolji teniser sveta Novak Đoković konačno je doputovao u Beograd, a fotografiju je objavio na Tviteru...Posle osvojene titule na Australijan Openu Novak je sa porodicom nekoliko dana proveo u Monte Karlu, a onda je odlučio da na kratko poseti i rodni grad...“Taj osećaj kad se vratiš u svoju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.