Novak Đoković se družio sa Lazarom Ristovskim

Izvor: Tracara.com, 28.Sep.2015, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković se družio sa Lazarom Ristovskim

Susret velikana (foto: Laguna) Novak Đoković odmara u Beogradu, a svoje slobodne trenutke iskoristio je i za druženje sa našim proslavljenim glumcem Lazarom Ristovskim. Susret je protekao u prijatnom ćaskanju, a Ristovski je iskoristio priliku da Noletu pokloni svoju knjigu Jednostavne priče. Đoković dobio poklon od Ristovskog (foto: Laguna) Novak već izvesno vreme provodi u svom rodnog gradu, a u četvrtak je zajedno sa svojim trenerom Borisom Bekerom govorio na svečanoj akademiji svoje Fondacije u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Nakon kratkog odmora, teniski as ide na azijsku turneju i na turnire u Pekingu i Šangaju.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Susret dva velikana: Lazar Ristovski poklonio knjigu Novaku Đokoviću

Izvor: Scandal.rs, 28.Sep.2015

Novak Đoković deo pauze između turnira provodi u Beogradu, pa je imao priliku da se sretne sa našim glumcem Lazarom Ristovskim...Susret je protekao u prijatnom ćaskanju, a Ristovski je iskoristio priliku da Noletu pokloni svoju knjigu “Jednostavne priče”...Posle osvojenog US Opena i 10. grend...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.