Izvor: HotSport.rs, 29.Maj.2015, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković o susretu s Ibrahimovićem

- Prijatelji smo, znamo se već nekoliko godina. Drago mi je što me je bodrio. Ali, i ja sam njegov navijač. Volim kako igra, ali ga znam i lično. To nas čini bližima, a gledao sam ga kada je igrao za Milan. U kontaktu smo i kada god možemo idemo da gledamo jedan drugoga. Pre dve godine je poveo decu da me gledaju i sada mi je rekao da igraju i tenis i fudbal. Lepo je čuti jednog od najboljih fudbalera kako priča o tenisu u pozitivnom smislu. Čuo sam da igra finale Kupa >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Francuske u subotu ovde, ako mi raspored dozvoli, možda ću mu uzvratiti posetu – rekao je Đoković.
The post Novak Đoković o susretu s Ibrahimovićem appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis,   Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.