Novak Đoković: Rođendan u društvu najmilijih

Izvor: Story, 23.Maj.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković: Rođendan u društvu najmilijih

Slavni teniser obeležio je juče svoj 28. rođendan intimnom proslavom.

Novak Đoković, foto: Instagram

Novak Đoković vredno trenira za osvajanje Rolan Garosa zbog čega mu najviše prija okupljanje u krugu porodice i prijatelja.

Tako je ovog puta velika proslava povodom njegovog rođendana izostala, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << teniser je odlučio da svoj dan provede isključivo u krugu najbljižih.

Jelena i Novak Đoković: Prvi rođendan sa sinom Stefanom

On je proveo veče sa svojim timom, prijateljima i porodicom, a brojnim fanovima koji su mu uputili brojne čestitke i poruke podrške od srca se zahvalio na društvenim mrežama.

Neodoljiva fotka Novaka sa sinom (FOTO)

- Hvala svima na neverovatnim rođendanskim željama. Pravi sam srećnik što imam takvu podršku - poručio je Nole fanovima.

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.