Novak Đoković: Neizmerno sam zahvalan što imam Jelenu u svom životu!

Izvor: 011vodič.com, 03.Sep.2015, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković: Neizmerno sam zahvalan što imam Jelenu u svom životu!

Najbolji svetski teniser Novak Đoković priznao je da ga supruga Jelena vodi kroz život. On je otkrio da je žena ta koja ga tera da raste i da se razvija kao čovek.
Srpski as trenutno je u Njujorku na US openu, a sa njim je i porodica, za koju je više puta isticao da mu je kamen temeljac uspeha.
Osim što mu je životni saputnik Jelena je kao direktor fondacije i Novakov >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << poslovni partner.
“Uspeli smo da odredimo ciljeve za stvari koje oboje želimo da postignemio. Neizmerno sam zahvalan što je imam u životu. Uvek je uz mene i pomaže mi da rastem i pomeram sopstvene granice”, rekao je Đoković u intervjuu za “USA tudej”.
Posebnu radost doneo im je sin Stefan, kog su dobili u oktobru prošle godine:
“Kada izgubim to više nije smak sveta. Imam toliko drugih stvari koje me ispunjavaju i čine me kompletnom osobom. To što mogu tako da razmišljam skida veliki pritisak sa mene što se tiče tenisa, rekao je Đoković, a prenosi “Informer”.

#svet
The post Novak Đoković: Neizmerno sam zahvalan što imam Jelenu u svom životu! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Nju Jork,   US Open

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.