Novak Đoković: Dirljivi porodični momenti sa sinom Stefanom (FOTO)

Izvor: Story, 30.Avg.2015, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković: Dirljivi porodični momenti sa sinom Stefanom (FOTO)

Slavni teniser jutro provodi u šetnji Njujorkom sa svojim najmilijima, a tom prilikom podelio je fotografiju za koju mnogi kažu da je najdirljivija do sada.

Novak i Stefan Đoković, foto: Instagram

Naime, Novak i Jelena Đoković izveli su sina Stefana u šetnju uzbudljivim gradom Njujorkom. Koliko uživa u neprocenjivim trenucima provedeni sa porodicom vidi se po njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << širokom osmehu, a svakako da tu najveću ulogu igra njegov jedinac.

Morning NY! Embracing Central Park for family moments:)

Posted by Novak Djokovic on недеља 30. август 2015.

Novak i Stefan često oduševljavaju zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama, a na svakoj možemo videti neraskidivu vezu oca i sina u igri i svakodnevnim situacijama.

Ovoga puta obreli su se u jednoj radnji, a izgleda da je mali Stefan poželeo da isproba sve poslastice koje su se našle na policama.

Sorry buddy...we can't try each one...papa will get in big trouble:)Žao mi je mališa, ne možemo baš sve da probamo. Osim ako bi da nas uvališ u nepriliku :)

Posted by Novak Djokovic on недеља 30. август 2015.

- Žao mi je mališa, ne možemo baš sve da probamo. Osim ako bi da nas uvališ u nepriliku - objasnio mu je strpljivo tata, a mnogi njegovi pratioci prokomentarisali su da je ovo njihova najlepša fotografija.

Izvor: Story.rs
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Pogledajte kako se Novak Đoković "provodi" sa sinom u Njujorku

Izvor: B92, 31.Avg.2015, 13:07

Slavni teniser svaki slobodan trenutak provodi sa porodicom, a neke od lepih trenutaka deli i sa fanovima na društvenim mrežama...Novak je sa porodicom prošetao Njujorkom, a svoje oduševljenje želeo je da podeli sa fanovima, te se slikom pohvalio na Fejsbuku. Jednom preslatkom slikom je posebno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.