Nole neguje tradiciju: Moj sin će imati kolevku kao ja i moja braća

Izvor: Svet, 04.Sep.2014, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole neguje tradiciju: Moj sin će imati kolevku kao ja i moja braća

Krevetac naslednika Novaka Đokovića koga će njegova supruga Jelena roditi za nešto više od dva meseca biće identičan onom u kome je prvi reket sveta spavao kad se rodio.
Da bi bili spremi kad prinova dođe na svet, proslavljeni sportista je od poznate firme koja se bavi proizvodnjom bebi-opreme poručio kolevku koja se izrađuje po njegovoj želji. Izvor blizak budućim roditeljima do detalja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << opisuje u kakvom će krevecu uživati Noletov naslednik.
“Novak i Jelena jedva čekaju da njihov sin dođe na svet. Toliko su nestrpljivi da su još pre mesec dana počeli s pripremama za taj trenutak. Nole je poručio jednostavan drveni krevetac koji će biti identičan onom u kojem je on spavao, kao i njegova braća Marko i Đorđe. Krevetac će biti stabilan i lagan s točkovima koji mogu da se zakoče, a imaće i fioku za odlaganje stvari”, priča upućen izvor i nastavlja:
“Krevetić je sa dva položaja ogradice, a jedna strana je prilagođena tako da prati rast bebe. Biće dostupan sa svih strana bez dodatnih nadgradnih mrežica. Nole je brinuo i o bebinom snu, pa je poručio i srednje tvrd dušek”, tvrdi izvor.
Izvor: Kurir
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Krevetac kao tatin: Đokovići počeli sa pripremama!

Izvor: Scandal.rs, 04.Sep.2014

Krevetac naslednika Novaka Đokovića koga će njegova supruga Jelena roditi za nešto više od dva meseca biće identičan onom u kome je prvi reket sveta spavao kad se rodio...Da bi bili spremi kad prinova dođe na svet, proslavljeni sportista je od poznate firme koja se bavi proizvodnjom bebi-opreme...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.