Nole: Ova sezona mi je lepša nego 2011. jer sam otac i muž

Izvor: Blic, 14.Sep.2015, 05:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole: Ova sezona mi je lepša nego 2011. jer sam otac i muž

Novak Đoković je posle osvajanja drugog trofeja US Opena pobedom u finalu nad Rodžerom Federerom (6:4, 5:7, 6:4, 6:4) biranim rečima govorio o velikom rivalu, a prisetio se i čuvene 2011. godine.

"Želim da iskažem divljenje i poštovanje prema Federeru, jer je uradio divne stari za naš sport. Kada izađete da igrate protiv njega, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najboljeg na svetu, onda imate veliki pritisak. Dao sam sve od sebe, moram sam da igram vrlo koncentrisao i to sam uspeo", poručio je Nole.

Svetski broj jedan je velikim trijumfom u finalu poslednjeg grend slema sezone izjednačio na 21:21 u duelima sa Rodžerom, i osvrnuo se zašto mu je ova godina najlepša u karijeri.

"Ovo je neverovatna sezona, doživljavam je na lepši način nego 2011. jer sam postao muž i otac. Imam istu strast kao Rodžer i zato sam ovde, naterao me je da igram do poslednjeg poena. Kada je poslednji bekhend otišao u aut, mogao sam da uživam u pobedi", dodao je Novak.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐOKOVIĆ: Sada uživam više nego 2011. godine

Izvor: Kurir, 14.Sep.2015

Dao sam sve od sebe, moram sam da igram vrlo koncentrisao i to sam uspeo, kazao je srpski teniser posle trijumfa na US Openu..NJUJORK - Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je posla trijumfa u Njujorku da ove godine uživa više nego 2011, koju je završio sa 10 titula, od čega tri na grend...

Nastavak na Kurir...

KLADIONIČARSKI DAN (ponedeljak): Burno fudbalsko veče!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Sep.2015

Budite uz nas i pratite šta se događa na kladioničarskom podneblju tokom celog dana. Predlozi, najave mečeva, kvote, komentari....FUDBAL: Završen je meč ruske Premijer lige UFA - Ural, a gosti su slavili minimalnim rezultatom i zaokršužili kvotu 3,25. Pred nama je nekoliko veoma zanimljivih mečeva...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.