Izvor: HotSport.rs, 11.Jul.2017, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAK O POVREDI: Videćemo šta je sa ramenom, za sada se držim

Nakon što je u osmini finala Vimbldona savladao Francuza Adrijana Manarina sa 3:0 u setovima, Novak Đoković se  osvrnuo na činjenicu da je u trećem setu dvaput zatražio pomoć zbog bolova u ramenu.
Videćemo šta je sa ramenom. To je nešto što se vuče već neko vreme, ali se za sada držim, uspevam da igram – rekao je Novak novinarima.
Đoković će u četvrtfinalu Vimbldona igrati protiv Čeha Tomasa Berdiha, a pobednik tog duela igraće u polufinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sa boljim iz meča Rodžer Federer – Miloš Raonić.
Nema sada jasnih favorita. Meni je mnogo drago što se ovaj meč okončao, radujem se narednom. U ponedeljak smo Manarino i ja proveli ceo dan čekajući, u utorak smo izašli na teren, a mogli smo da nastupimo i pod krovom. To nam je – što nam je. Meni je drago što nisam izgubio nijedan set do sada, stvarno se osećam dobro. Motivisan sam da idem što je dalje moguće. Ovo je, ipak, jedan od mojih omiljenih turnira – izjavio je naš najbolji teniser.
 
The post NOVAK O POVREDI: Videćemo šta je sa ramenom, za sada se držim appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Federer

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Gde je Novak, tu je uvek dobra zabava! Evo šta je rekao za povredu i tableticu

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2017, 07:15

Novak Đoković nije imao težak posao u osmini finala Vimbldona. Rutinski je slavio protiv Francuza Adrijana Manarina, a on što može da zabrine pred duel sa Tomašom Berdihom (sreda, ne pre 16 časova) je povreda ramena. U finišu meča, Srbin je zatražio i medicinski tajm-aut, a na početku susreta...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.