NOVAK ĐOKOVIĆ: Sin Stefan dolazi u decembru u Srbiju!

Izvor: Kurir, 25.Okt.2014, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAK ĐOKOVIĆ: Sin Stefan dolazi u decembru u Srbiju!

Novi broj magazina Story donosi top priču nedelje o rođenju sina prvenca, najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Prvi naslednik bračnog para Jelene (28) i Novaka Đokovića (27) na svet je došao u večernjim časovima, 21. oktobra, a presrećni roditelji dečaku su dali ime Stefan. Atraktivna gospođa Đoković i direktorka humanitarne fondacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Novak Đoković porodila se prirodnim putem u prestižnoj privatnoj klinici u Nici.

Kako je ubrzo objavljeno, dečak je zdrav i porođenju je dobio najviše ocene, a i presrećna majka oseća se odlično. Nekoliko sati posle dolaska na svet svog prvenca, prvi teniser sveta u zoru sledećeg dana oglasio se putem društvene mreže Facebook i na svom profilu zahvalio na mnogobrojnim čestitkama.

"Mi smo sada trojac i presrećni smo! Ponosan sam na svoju divnu suprugu koja je rodila našeg prvog anđela Stefana", ostavio je komentar na srpskom jeziku, a slična je i poruka koju je ispisao na engleskom.

O tome kad Novak sa porodicom dolazi u Srbiju i ostalim detaljima, pročitajte u novom broju magazina Story. A specijano uz ovaj broj, kupce očekuje sladak poklon.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.