NOLE KAO SAV NORMALAN SVET Đoković otvoreno o porodici, pobedama i porazima

Izvor: Blic, 21.Feb.2017, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOLE KAO SAV NORMALAN SVET Đoković otvoreno o porodici, pobedama i porazima

Novak Đoković prošetao se po skijaškom centru gde je provodio raspuste, evocirao uspomene na odrastanje, imitirao Miloša Teodosića, ali i otkrio intimne priče o svojoj porodici, ishrani i zdravlju.

Naš proslavljeni teniser bio je gost emisije "TV lica kao sav normalan svet" Tanje Peternek Aleksić, koja je snimana tokom dva dana na Kopaoniku i u Beogradu.

Đoković se pred kamerama prisetio dana kad ga je Jelena Genčić videla kako netremice gleda trening >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na teniskom terenu i pozvala ga da dođe. U jednom slučajnom susretu saznao je ko je spasao njegovog psa pre mnogo godina, za kojim je patio kada je pobegao, i da vidi kako i danas u radnji čuvaju fotografiju tri brata Đoković kad su bili mali.

To je bio povod i za evociranje uspomena o tome kako je detinjstvo sa braćom prolazilo u slozi, ali i uobičajenom koškanju, a sa Markom i Đorđem odigrao je košarkašku utakmicu u kojoj je pokazao takmičarski duh koji ga odlikuje, ali i simpatičnu imitaciju Teodosića dok je šutirao trojku.

Novak je govorio o tome kako on navija, kako zna da je publika uz njega i kako ga bodri, o pobedama i porazima, ali i o svojim izborima, o stručnom timu, medijima, načinu života i pre svega porodici i prioritetima.

Snimanje je nastavljeno u Beogradu, u Fondaciji Novak Đoković uz razgovor o ciljevima fondacije, ali i njegovoj viziji budućnosti, prevenciji, ishrani i načinima da se sačuva od bolova i povreda koje prate gotovo sve profesionalne sportiste.

Kraj boravka Novaka Đokovića u Beogradu snimljen je na Kolarcu, na koncertu Nemanje Radulovića, gde su se dva svojevrsna ambasadora Srbije upoznala i dogovorila za naredni susret na Rolan Garosu.

Emisija "TV lica kao sav normalan svet" sa Novakom Đokovićem biće na programu u vanrednom terminu, u četvrtak 2. marta u 21 čas na RTS1.

Repriza ove emisije, ali u dopunjenom, proširenom izdanju, biće u redovnom terminu emisije, u subotu 4. marta u 13.30 prvi deo, i sedam dana kasnije 11. marta drugi deo ekskluzivnog intervjua u kojem je Novak pokazao kako živi u skladu sa nazivom emisije - kao sav noramalan svet.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.