NAJBOLJI SPORTSKI BRENDOVI SRBIJE: Novak, Ana i košarkaši Partizana!

Izvor: Press, 21.Nov.2014, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJBOLJI SPORTSKI BRENDOVI SRBIJE: Novak, Ana i košarkaši Partizana!

Marketinsko - sportska konferencija u Portorožu "Sporto" tradicionalno godinama bira najbolje sportske brendove u regionu.
Nagrade su ove godine, kada je Srbija u pitanju, dobili isti laureati kao i u prošloj 2013. godini - najbolji teniser sveta Novak Đoković, najbolja >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << srpska teniserka i jedna od najlepših sportistkinja na svetu Ana Ivanović, kao i Košarkaški klub Partizan.

 
U finalu izbora "Sporto" brendova za 2014. godinu kod sportista su osim Đokovića bili košarkaš Miloš Teodosić, fudbaler Nemanja Vidić, odbojkaš Nikola Grbić i teniser Nenad Zimonjić.
Kod sportistkinja u užem izboru osim Ivanovićeve bile su teniserka Jelena Janković, tekvondistkinja Milica Mandić, strelkinja Jasna Šekarić i atletičarka Ivana Šekarić.
Kada su klubovi u pitanju, u izboru su bili fudbalski i košarkaški klubovi Partizan i Crvena zvezda, kao i Vaterpolo klub Partizan.
U Hrvatskoj su ovo laskavo priznanje poneli Marin Čilić, Sandra Perković i HK Medvešćak, a u Sloveniji Peter Prevc, Tina Maze i FK Maribor.
SPORTO konferencija je vodeći događaj o sportskom marketingu i sponzorstvima u sportu u regionu. Glavna namena konferencije je učestvovanje u razvoju sportsko-poslovne industrije, dobijanje novih strukovnih znanja i razmena iskustva, a događaj takođe pruža i mogućnost za poslovno umrežavanje.
Konferencija SPORTO na jednom mestu udružuje kompanije (sponzore), vlasnike prava (klubove, savete, organizatore događaja), agencije, medije, studente i sve ostale zainteresovane za ovu temu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Ana Ivanović

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.