Medvedev: Pobedio sam Đokovića

Izvor: B92, 21.Okt.2016, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medvedev: Pobedio sam Đokovića

Mladi ruski teniser Danil Medvedev probija se u vrh ATP-a, u četvrtak je savladao Viktora Troickog, a kaže da je "nadigrao" i Novaka Đokovića.

Medvedev ima 20 godina, tek treba da odigra zvaničan meč protiv Đokovića, ali je već imao šansu da "oseti" kako je igrati protiv najboljeg na svetu, na treningu.

"Igrao sam protiv njega pre oko godinu dana. Prvi put sam trenitao sa jednim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vrhunskim igračem. Tokom tog treninga sam sgvatio da mogu da igram tenis, čak sam i pobedio Đokovića nekoliko puta u taj-brejku. On je vrlo dobra osoba", rekao je Medvedev.

Rus je godinu počeo kao 329. na ATP listi, ali je napredovao do 123. pozicije i ima šansu da godinu završi među Top 100.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Pobedio sam Đokovića"

Izvor: Vesti-online.com, 21.Okt.2016

Još od Marata Safina, Rusija nema tenisera u svetskom vrhu. To bi mogao da bude mladi Danil Medvedev, koje je na ATP turniru u Moskvi iznenadio Viktora Troickog u osmini finala...Ovaj mladi Rus trenutno je na 123. mestu ATP liste i krupnim koracima ide na Top 100. Iako nije igrao sa najboljim teniserom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.