Marej mučio Novaka u prvom setu pa doživeo katastrofu

Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2014, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marej mučio Novaka u prvom setu pa doživeo katastrofu

Srpski as obezbedio plasman u polufinale Pariza pobedom od 7:5, 6:2

Novak Đoković krupnim koracima grabi ka novoj tituli u Parizu! Srpski as savladao je Endija Mareja u četvrtfinalu rezultatom 7:5, 6:2, pa ga u borbi za finale očekuje bolji iz susreta Kei Nišikori - David Ferer. Da podsetimo, Nole je prošle sezone u finalu ovog mastersa dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << upravo španskog asa, pa će ukoliko Ferer prođe Japanca to biti repriza prošlogodišnjeg okršaja.

Marej pružao sasvim solidan otpor u prvom setu, igralo se gem za gem sve do 6:5 za Novaka, kada je Britanac započeo seriju grešaka, a Srbin je to umeo da kazni. Napravio je brejk u 12. gemu i poveo sa 1:0.

Endi Marej je nešto bolje započeo drugi deo igre, čak je uspeo da oduzme servis Đokoviću, da bi potom opet upao u jako loš ritam. Izgubio je tri vezana gema zaredom, od čega dva na svoj servis i više mu nije bilo spasa. Prvi reket sveta rutinski je poveo sa 5:2 i otklonio sve dileme oko pobednika. Meč je završen još jednim brejkom za konačnih 7:5, 6:2.

Bila je ovo 15. pobeda srpskog tenisera nad Britancem u njihovom 23. međusobnom okršaju. Masters u Parizu igra se za ukupan nagradni fond od 3,45 miliona evra.

(foto: Action Images)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Novak srušio Mareja za polufinale Pariza!

Izvor: Press, 31.Okt.2014

Novak Đoković krupnim koracima grabi ka novoj tituli u Parizu! Srpski as savladao je Endija Mareja u četvrtfinalu rezultatom 7:5, 6:2, pa ga u borbi za finale očekuje bolji iz susreta Kei Nišikori - David Ferer. Da podsetimo, Nole je prošle sezone u finalu ovog mastersa dobio upravo španskog...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.