Marej: Đoković je najbolji na svetu, kao životinja je

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jul.2017, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marej: Đoković je najbolji na svetu, kao životinja je

Škotski teniser Džejmi Marej, brat Endija Mareja, izjavio je da je za njega Novak Đoković najbolji igrač na svetu.

- Novak je, bukvalno, kao životinja. Mnogo puta smo videli kako pobeđuje u epskim mečevima sa preko četiri ili pet sati igre. To je neverovatno. Zbog toga mu treba odati priznanje, za mene je pokazao da je najbolji i zato je dominirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tenisom proteklih godina -  rekao je Marej, a prenosi "Tennis World".

 Đoković je trenutno četvrti teniser sveta, iza svetskog broja jedan Endija Mareja, Rafaela Nadala i Rodžera Federera. On je u čak 87,5 odsto mečeva pobedio na Vimbldonu na mečevima koji su trajali preko tri i po sata, zbog čega su ga britanski Telegraf i IBM uvrstili na listu igrača koji su obeležili treći gren slem u poslednjih 30 godina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.