Lepa vest: Novak napada furiju, ali ne i Nadala

Izvor: Vesti-online.com, 25.Mar.2017, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa vest: Novak napada "furiju", ali ne i Nadala

Srpski as Novak Đoković propustio je Masters u Majamiju zbog povrede. Mnogi su ga otpisali i za meč četvrtfinala Dejvis kupa protiv Španije, od 7. do 9. aprila, ali je selektor-igrač Srbije Nenad Zimonjić ponovio da računa na drugog reketa sveta narednog meseca u "Pioniru".

- Koliko ja znam Novak će biti spreman za četvrtfinale. On savršeno zna kako kako da upravlja svojim telom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tako da verujem da je napravio idealan plan kako da igra u Dejvis kupu. On želi da igra protiv Španije i znam da će sve učiniti da tako i bude - izjavio je Zimonjić u Majamiju.

Ipak, nećemo gledati u Beogradu spektakl i duel Novaka i Rafe Nadala. Prvi reket Španije je pre dve nedelje rekao da neće doputovati u našu prestonicu i da želi da se spremi za sezonu na šljaci, koja mu je specijalnost.

Novak bi posle Dejvis kupa trebalo da počne sezonu na šljaci, na Mastersu u Monte Karlu, gde trenutno živi.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup,   Nenad Zimonjić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.