Lejver pun hvale: Kad je Novak spreman, niko mu ništa ne može

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2015, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejver pun hvale: Kad je Novak spreman, niko mu ništa ne može

Legendarni australijski teniser Rod Lejver smatra da je Novak Đoković favorit na predstojećem Australijan openu.

Poslednji osvajač sva četiri Grend slema u jednoj godini istakao je da je svetski broj jedan, kada je spreman, favorit na svakom turniru na kojem nastupa.

Sa pet titula Novak je rekorder Open ere po broju osvojenih Australijan opena.

- Mislim da on mora da bude favorit na svakom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << turniru na kojem igra, sve dok je spreman. Đoković je takođe favorit i na Australijan openu, ali sigurno je da Rafael Nadal i Endi Marej mogu ozbiljno da ga namuče - smatra Lejver i dodaje:

- Stan Vavrinka je takođe dokazao da može da osvoji Gren slem, tako da je i on u vrhu, a ja mislim da i Južnoafrikanac Kevin Anderson može da iznenadi.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.