Končita odgovorila Novaku Đokoviću

Izvor: Mondo, 22.Avg.2014, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Končita odgovorila Novaku Đokoviću

Najbolji teniser sveta u ledenom izazovu nominovao ovogodišnju pobednicu Eurosonga Končitu Vurst. Evo kako je ona odgovorila.

Foto: YouTube

 "Ledilo" se nastavlja. Povezane vestiNole prozvao bradatu ženu

Globalnoj kampanji u kojoj se poznate osobe polivaju kofama ledene vode u dobrotvorne svrhe, pridružila se i "bradata žena" koju je "prozvao" Novak Đoković.

"Dragi Nole, hvala na nominaciji. Čula sam da će biti hladno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pa sam se obukla", rekla je Končita Vurst sedeći ispred kofe vode i kockica leda nameštajući bundu.

Ipak, nije se polila vodom. Končita, ili Tom Nuvert transvestit iz Gmundena, smatra da je bolje "donirati duplo, nego polivati se vodom", a potom je pojela sladoled!.

Pogledajte.



Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis,   Evrovizija 2015

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.